Tekijä kodin remontille Jyväskylässä

Toteutamme kodin muutostyöt kylpyhuone- ja keittiöremonteista aina laajempiin huoneistoremontteihin laaja-alaisella osaamisellamme.

Keittiöremontti

Keittiöremonttia mietittäessä on tärkeä suunnitella uusi keittiö vastaamaan tarvetta myös tulevaisuutta ajatellen. Suunnittelemme yhteistyökumppaniemme kanssa uuden keittiön ja tarvittavat tilamuutokset toiveidenne pohjalta, jottalopputuloksesta saadaan varmasti toimiva pitkälle tulevaisuuteen.

Huolella suunniteltu keittiö vaatii myös arvoisenansa tekijän. Tarkat sisäremonttiosaajamme pitävät huolen, että uuden keittiön yksityiskohdat ovat toimivia ja tarvittavat tilamuutokset tulevat oikein tehtyä.

Kylpyhuoneremontti

Kylpyhuone on kovalla kosteusrasituksella oleva märkätila, joten sitä uudistaessa on otettava huomioon nykyaikaisten vedeneristeiden lisäksi rakennusmääräykset, jotka asettavat reunaehdot kylpyhuoneen uudistamiselle.

Kylpyhuoneremontti on kokonaisuudessaan yksi kodin suurimpia remontteja, mutta Henuran ammattilaisten avustuksella projekti voi silti olla sujuvaa ja kokemus remontista miellyttävä.

Pintaremontti

Pintaremonttia tehtäessä on hyvä tietää, mitä pintojen alta löytyy ja miten kokonaisuus on alun perin tarkoitettu toimivaksi, jotta lopputuloksesta saadaan pitkäikäinen.

Taitavat timpurimme sekä sisustajamme auttavat pintaremontin suunnittelussa ja toteutuksessa, ottaen kaiken tarvittavan huomioon.

Huoneistoremontti ja muutostyöt

Huoneiston saneeraaminen on haastava laji – se edellyttää osaamista suunnitteluvaiheesta alkaen aina viimeisteltyyn sisustusvaiheeseen asti.

Haasteen muodostaa usein vanhan rakenteen kunto ja kenties aikoinaan puutteellisesti tehty rakentaminen. On tärkeä tietää, mitä vanhan pinnoitteen alta löytyy, mikä on oikea ratkaisu niin tekotavassa kuin uusissa materiaaleissa.

Muutos- ja kunnostustöissä on runsaasti avoimia kysymyksiä, joihin Henuran ammattitaitoisilla remonttimiehillä on vastaukset.

Ota yhteyttä ja pyydä meiltä tarjous!

Kysy minulta lisää!

Matti Timlin, Henura Oy
Matti Timlin
040 527 4294