Yksilölliset omakotitalot

Onko toiveissasi yksilöllinen, unelmistasi toteutettu omakotitalo? Intohimomme on rakentaa yksilöllisiä ja kestäviä omakotitaloja, jotka kertovat asukkaistaan – olet siis tullut oikeaan paikkaan.

Rakentamamme kodit ovat yksilöitä, joista olemme ylpeitä vielä vuosienkin päästä

Haluatko kodin, joka on rakennettu sinun tarpeidesi ja toiveidesi mukaisesti? Ainutlaatuiset ja persoonalliset rakennuskohteet ovat parasta työssämme. Meillä on vuosien kokemus juuri omakotitalojen rakentamisesta ja se on vahvuutemme.

Ota yhteyttä 

Kuinka kodin rakentaminen etenee?

Rakennamme yksilöllisen omakotitalon sinun toiveidesi mukaisesti. Olemme mielellämme mukana yhdessä elämäsi tärkeimmässä projektissa aina ensihaaveista valmiiseen kotiin asti. Teemme työn huolellisesti ja kestävästi.

1. Suunnittelu – Ota meihin yhteyttä!

Oletko löytänyt sopivan tontin kodillesi? Tontin etsinnässä otathan huomioon esimerkiksi, että vesi- ja tieyhteydet ovat kunnossa. Mikä on tontin rakennettavuus, kaavanmukaisuus ja mahdollisuus rakennusluvan saamiseen? Mikä on kotisi rakennusbudjetti? Mitä haaveita ja toiveita sinulla on kodistasi?

Ota meihin yhteyttä mahdollisimman aikaisessa vaiheessa, autamme heti projektin alusta alkaen!

2. Tarjous ja sopimusneuvottelut

Teemme sinulle tarjouksen arkkitehdin suunnitelman pohjalta, johon on koottu sinun toiveesi ja tarpeesi sekä tarjouksen kustannusarviosta ja toteutusaikataulusta.

3. Rakentaminen

Kestävään rakentamiseen tarvitaan asianmukaiset rakenne- ja LVIS-suunnitelmat, joissa huomiodaan sinun toiveesi ja tarpeesi, mutta myös ympäristön asettamat vaatimukset. Rakentamista aloittaessa pidämme aloituskokouksen, jossa on läsnä sinun lisäksesi vastaava työnjohtaja sekä rakennuskohteen pääsuunnittelija.

4. Valmis koti

Rakentamisen lähestyessä kohti valmista lopputulosta, viimeistelemme työn jäljen ja teemme vielä tarvittavat laadunvarmennukset ja lopputarkastukset.

Sitten on sinun vuorosi astua sisälle ja nauttia kauniista kodista -sinun toiveidesi mukaisesta yksilöllisestä omakotitalosta!

Autamme projektin alusta lähtien

Mitä aikaisemmassa vaiheessa otat yhteyttä meihin, sitä paremmin pystymme huomioimaan toiveitasi jo siinä vaiheessa, kun ajatuksesi ovat vasta haaveiden tasolla.

Joustamme, jotta projekti on mieluisa 

Teemme kohteita urakkahommina sekä tuntitöitä niin, että lopputulos on asiakkaalle mieleinen. Olemme vuosien varrella varustautuneet työkaluilla, joita voimme hyödyntää tarkoissa sisustushommissa. Meiltä saat tarvittaessa myös vinkkejä ja ideoita erilaisiin mieltä askarruttaviin tila- tai sisustusratkaisuihin.

Inspiroidu toteuttamistamme kohteista