Kotisi rakentajat

Henura koostuu iloisesta joukosta rautaisia rakentamisen ammattilaisia, joilla huumori on vahvasti läsnä työn arjessa. Työt tehdään tunnollisesti ja asiakkaiden toiveet huomioon ottaen – perinteisiä timpurin oppeja kunnioittaen.

Henuran tarina – mistä kaikki alkoi?

Henura oli alunperin yhden miehen perustama rakennusyritys jonka perustamiseen ajoi intohimo yksilöllisten, laadukkaasti rakennettujen omakotitalojen rakentamiseen. Rakentaminen on ollut perustajallamme Heikillä aina lähellä sydäntä. Vuosien varrella, töiden lisääntyessä, mukaan on tarttunut samoja arvoja omaavia työmiehiä, joilla on Heikin tapaan vahva työmoraali.

Tällä hetkellä Henura koostuu iloisesta joukosta rautaisia rakentamisen ammattilaisia, joilla huumori on vahvasti läsnä työn arjessa. Työt tehdään tunnollisesti ja asiakkaiden toiveet huomioon ottaen.

Työntekijöistämme koostuu kolme työparia, joten pystymme jalkautumaan kolmeen eri kohteeseen kerralla.

Ketkä kotisi rakentavat?

Juho

Tarkka ja tunnollinen kirvesmies on tullut aikoinaan Henuralle ensimmäisenä työntekijänä. Rauhallinen Juho on työssään huolellinen, jonka työnjäljestä ei löydy moitittavaa. Juho on huumorintajuinen ja rento, joka ei turhista murehdi.

Lari

Henuran nokkamies, jolta onnistuu myös sähkömiehen hommat. Tunnollinen ja taitava kirvesmies, joka omaa vahvan työmoraalin.

Otto

Hommat hoituu laadusta tinkimättä! Otto on rauhallinen kirvesmies, joka ilahduttaa työkavereita rennoilla letkautuksillaan. Oton työpäivä loppuu, kun hän huomaa, ettei työmaalla ole muuta elämää kuin hän itse.

Oskari

Oskari keksii ratkaisun tilanteessa kuin tilanteessa! Innokas ja oma-aloitteinen kirvesmies. Muuraushommat ja tarkat sisustustyöt ovat Oskarin mieleen.

Leevi

Nopeasti oppiva nuori rakentajan alku on Henuran oppisopimusopiskelija, joka panostaa tekemiseen täysillä.

Joni

Jämäkkä ja määrätietoinen tuorein vahvistus Henuran työnjohto- ja urakkalaskentapuolelle. Jonilla on vankka kokemus monenlaisista rakennushommista. Häneltä luonnistuu isojenkin kokonaisuuksien vetäminen. Joni on erikoistunut perinnerakentamiseen ja on Henuran “hirsiukko

Matti

Matti on Henuran tuorein vahvistus. Päämäärätietoisella, rakennusalan yrittäjänäkin toimineella Matilla on vankka osaaminen myynnin ja markkinoinnin puolelta. Erityisenä kiinnostuksen kohteena yritysvalmennus ja organisaation kehittäminen. Pitkän linjan kokemus hirsiasiantuntijana.

Heikki

Henuran toimitusjohtaja ja perustaja. Heikki kuuntelee työntekijöitä ja ajattelee heidän parastaan. Heikki huomaa työntekijöiden vahvuudet ja kannustaa toteuttamaan niitä. Osaa organisoida ja jakaa vastuuta. Heikillä on vahva työmoraali ja hyvä kädenjälki. Sydäntä lähellä on yksilöllisten talojen toteuttaminen.

Työntekijöiden mukaan päivän vitsi tulee usein Heikin suusta. Sopivasti pilke silmäkulmassa ja Yrittäjä isolla Y:llä!