Huvilat ja vapaa-ajan asunnot

Haaveiletko huvilasta tai vapaa-ajan asunnosta, jossa pääset irroittautumaan arjesta? Me rakennamme mielellämme sinulle yksilöllisen ja sinun toiveidesi ja tarpeidesi mukaisen vapaa-ajan viettopaikan.

Huvila, mökki vai jotain muuta?

Mitä aikaisemmassa vaiheessa otat yhteyttä meihin, sitä paremmin pystymme huomioimaan toiveitasi jo siinä vaiheessa, kun ajatuksesi ovat vasta haaveiden tasolla.

Teemme kohteita urakkahommina sekä tuntitöitä niin, että lopputulos on asiakkaalle mieleinen.

Meiltä saat tarvittaessa myös vinkkejä ja ideoita erilaisiin mieltä askarruttaviin tila- tai sisustusratkaisuihin. Ota yhteyttä Henuraan, jos haluat rakennuttaa yksilöllisen ja kestävän vapaa-ajan asunnon vahvalla ammattitaidolla ja ystävällisellä palvelumielellä toteutettuna!

Kuinka projekti etenee?

Rakennamme yksilölliset huvilat ja vapaa-ajan asunnot sinun toiveidesi mukaisesti. Olemme mielellämme mukana unelmiesi projektissa aina ensihaaveista valmiiseen rakennukseen asti. 

1. Suunnittelu

Oletko löytänyt sopivan tontin kodillesi? Tontin etsinnässä otathan huomioon esimerkiksi, että vesi- ja tieyhteydet ovat kunnossa. Mikä on tontin rakennettavuus, kaavanmukaisuus ja mahdollisuus rakennusluvan saamiseen? Mikä on kotisi rakennusbudjetti? Mitä haaveita ja toiveita sinulla on kodistasi?

2. Tarjous ja sopimusneuvottelut

Teemme sinulle tarjouksen arkkitehdin suunnitelman pohjalta, johon on koottu sinun toiveesi ja tarpeesi sekä tarjouksen kustannusarviosta ja toteutusaikataulusta.

3. Rakentaminen

Kestävään rakentamiseen tarvitaan asianmukaiset rakenne- ja LVIS-suunnitelmat, joissa huomiodaan sinun toiveesi ja tarpeesi, mutta myös ympäristön asettamat vaatimukset. Rakentamista aloittaessa pidämme aloituskokouksen, jossa on läsnä sinun lisäksesi vastaava työnjohtaja sekä rakennuskohteen pääsuunnittelija.

4. Valmis koti

Rakentamisen lähestyessä kohti valmista lopputulosta, viimeistelemme työn jäljen ja teemme vielä tarvittavat laadunvarmennukset ja lopputarkastukset.

Sitten on sinun vuorosi astua sisälle ja nauttia kauniista sekä toimivasta huvilasta – sinun toiveidesi mukaisesti toteutettuna!