Toimitilasaneerauksella pysyt kehityksen kärjessä

Liiketoiminnan edellyttämässä muutosvalmiudessa pysyminen edellyttää usein toimitilojen saneeraamista ja uudistamista

Liiketoimintaasi palvelevat toimitilat

Toteutamme toimitilasaneerauksia esimerkiksi myymälöihin, ravintoloihin sekä toimisto- ja majoitustiloihin.

Saat haluamasi palvelun tai laajamittaisen kokonaisuuden ripeästi. Tarvittaessa vastaamme pääurakoitsijana myös talotekniikkaan liittyvästä saneerauksesta.

Palvelemme jo suunnitteluvaiheesta alkaen, jolloin syntyy tarpeittesi ja toiveittesi mukaiset ratkaisut.

Osaamisen ja hyvän palvelun merkitys korostuu

Lainsäädännön muutokset ja tekniset vaatimukset tuovat omat haasteensa ja muokkaavat toimitilojen standardeja. Ratkaisujen käytännöllisyys ja toimivuus tulee ratkaista hyvällä suunnittelulla niin tämän hetken tarpeet kuin tulevat muutostarpeet huomioiden.

Vanhat kiinteistöt jo sinällään asettavat haasteita, kun saneerauskartoitusta tehdään. Mitä vanhojen pinnoitteiden alta löytyy, mikä on oikea ratkaisu niin tekotavassa kuin uusissa materiaaleissa? Ratkaisujen etsiminen ja löytäminen on erikoisalaamme ja innostavat meitä kehittämään toimintaamme.

Toimitilasaneerauksissa on keskeistä, että asiakkaan ja urakoitsijan välille rakentuu toimiva vuorovaikutussuhde ja vahva luottamus.

Saneeraustyön rinnalla palvelemme asiakastamme kuuntelemalla, keskustelemalla ja reagoimalla nopeasti. Näistä Henura on asiakkaiden piirissä tunnettu!

Toteutamme toimitilasaneerauksia yhteistyössä kiinteistönomistajien ja yritysten kanssa. Tekemisen ohessa kehitämme jatkuvasti toimintaamme. Sinun ei tarvitse huolehtia asioista, jotka olet antanut tehtäväksemme. Pidämme huolen asiakkaamme tärkeistä toimitiloista.

Ota yhteyttä ja kysy lisää saneerausyksikkömme palvelumahdollisuuksista projektissasi!

Kysy minulta lisää!

Matti Timlin, Henura Oy
Matti Timlin
040 527 4294