Linjasaneeraus

Linjasaneerauksella tekniikka ja keskeiset tilat ajan tasalle.

Linjasaneeraus aidosti tarpeen mukaan

Ikä tekee tehtävänsä, kiinteistöjen tekniikka tulee elinkaarensa päähän, kylppärit vaativat ajantasaistamista, muut tilat on saneerattava.

Toteutamme linjasaneerauksia esimerkiksi asunto-osakeyhtiöihin, hotelleihin ja julkisiin rakennuksiin.

Saat haluamasi palvelun tai laajamittaisen kokonaisuuden ripeästi. Palvelemme jo suunnitteluvaiheesta alkaen, jolloin syntyy tarpeittesi ja toiveittesi mukaiset ratkaisut.

Linjasaneerauksessa osaamisen ja hyvän palvelun merkitys korostuu

Kiinteistöjen ikääntyminen ei ole ainoa syy saneeraukselle. Lainsäädännön muutokset ja tekniset vaatimukset tuovat omat haasteensa ja muokkaavat tilojen standardeja.

Ratkaisujen käytännöllisyys ja toimivuus tulee ratkaista hyvällä suunnittelulla niin tämän hetken tarpeet kuin tulevat muutostarpeet huomioiden.

Vanhat kiinteistöt jo sinällään asettavat haasteita, kun saneerauskartoitusta tehdään. Mitä vanhojen pinnoitteiden alta löytyy, mikä on oikea ratkaisu niin tekotavassa kuin uusissa materiaaleissa? Ratkaisujen etsiminen ja löytäminen on erikoisalaamme ja innostavat meitä kehittämään toimintaamme.

Linjasaneerauksissa on keskeistä, että asiakkaan ja urakoitsijan välille rakentuu toimiva vuorovaikutussuhde ja vahva luottamus. Saneeraustyön rinnalla palvelemme asiakastamme kuuntelemalla, keskustelemalla ja reagoimalla nopeasti. Näistä Henura on asiakkaiden piirissä tunnettu!

Aikataulun pitävyys ja informaatio niin kiinteistön hallintoon kuin osakkaisiin päin tulee olla jatkuvaa

Vastakohtina aikataulun pettäminen ja epätietoisuus ovat suurimpia haittatekijöitä projektin onnistumisen näkövinkkelistä. Tästä syystä panostamme toteutuksen rinnalla yhteistyöhön kiinteistön omistajien, osakkaiden sekä tiloja hallinnoivien yritysten kanssa.

Alkuvaiheen infotilaisuuden lisäksi Informoimme ennen kaikkea asukkaita, mutta myös muita projektin osapuolia niin sähköisesti kuin paperiviestinnän keinoin. Tekemisen ohessa kehitämme jatkuvasti toimintaamme. Sinun ei tarvitse huolehtia asioista, jotka olet antanut tehtäväksemme. Pidämme huolen asiakkaamme tärkeimmästä projektista.

Kysy minulta lisää!

Ota yhteyttä ja kysy lisää saneerausyksikkömme palvelumahdollisuuksista projektissasi!

Matti Timlin, Henura Oy
Matti Timlin
040 527 4294