Kivitalo

Paikalla muurattu kivitalo on monelle unelma ja yksi elämän tärkeimmistä hankkeista.

Kivitalon energiatehokkuus, hyvä ääneneristävyys ja massiivisuus sekä korkea jälleenmyyntiarvo tekevät kivitalosta halutun ratkaisun. Harkkorakenne on tiivis joka varaa hyvin lämpöä ja tasaa lämmönvaihteluita talon sisällä.

Vankka kokemus kivitalon rakentamisesta

Meillä Henuralla on vankka kokemus erillaisista betoni- ja kivirakenteista.

Meille on tuttua muurata harkoista talo tai vapaa-ajan asunto. Myös kellarit ja erillaiset rinnetalot on meille normaalia rakentamista. Olemme tehneet myös haastavia maapaineseiniä jossa yhteistyö rakennesuunnittelun kanssa korostuu.

Haaveena kivitalo?

Ole rohkeasti yhteydessä Henuraan

Lähdetään miettimään yhdessä heti alusta alkaen teidän kotiin parhaiten sopiva rakenne.

Rinnetalo, kellari, moderni kivitalo isoilla ikkunoilla, olkoon haaveesi mitä vain, suunnitellaan yhdessä mikä teille parhaiten sopisi.

Kevytsoraeristeharkko on lämmin kun taas eristetyllä betonivaluharkolla saa jäykät maapaineseinät tai hyvän äänieristyksen.

Löydämme varmasti teille sopivan ratkaisun

Kysy minulta lisää!

Matti Timlin, Henura Oy
Matti Timlin
040 527 4294

Neljä rakennetta – yksi tekijä

Meillä on laaja kokemus ja osaaminen erilaisten omakotitalojen rakentamisesta perinteisestä hirsirakenteesta vankkaan kivitaloon.

1.

Perinteinen puutalo

Puutalo eli puurunkoinen omakotitalo on käytetyin rakenne omakotitaloissa.

Puutalon rakenne perustuu vahvaan puurunkoon, jonka tuplarunkoratkaisulla huolehditaan mm höyrynsulun ehjänä pysyminen sähkörasioiden ja johdotusten kohdalla.

Puutaloissa käytämme puukuitueristettä ilmansulkupaperin kanssa. Näin syntyy vertaansa vailla oleva ekologinen rakennekokonaisuus!

2.

Ekologinen hirsitalo

Hirsitalon rakentaminen sekä perinteisestä että painumattomasta hirrestä on meille tuttua.

Hirsirakentaminen on oma taiteenlajinsa, joka edellyttää laajaa tuntemusta puusta ja sen ominaisuuksista.

Hirsitalojen ja vapaa-ajan asuntojen eristeenä käytämme puukuitueristettä ilmansulkupaperin kanssa. Näin syntyy vertaansa vailla oleva ekologinen rakennekokonaisuus!

3.

Luonnollinen CLT-talo

CLT (Cross laminated timber = monikerroslevy) on massiivipuurakenne, jolla toteutuvat monimutkaisetkin arkkitehtuuriset ratkaisut ekologista rakennetta unohtamatta.

CLT-rakenteiseen omakotitaloon on yhdistettävissä laajasti erilaisia lasi-, teräs- ja betoni -rakenteita lujan rakenteensa vuoksi.

Käyttämämme korkealaatuiset CLT-levyt valmistetaan kestävästi kasvatetusta puusta, jonka liimauksessa käytetään vain ympäristöystävällistä ja allergiavapaata polyuretaaniliimaa.

Terveellinen sisäilma ja puusta huokuva kodikkuus luovat puitteet kodille, jossa on hyvä olla.

4.

Paikallaan muurattu kivitalo

Paikalla muurattu kivitalo on monelle unelma ja yksi elämän tärkeimmistä hankkeista.

Kivitalon loistava energiatehokkuus, hyvä ääneneristävyys sekä korkea jälleenmyyntiarvo tekevät kivitalosta halutun ratkaisun.

Harkkorakenne on tiivis ja hyvin lämpöä varaava ja se tasaa lämmönvaihteluita talon sisällä.

Ota yhteyttä ja pyydä meiltä tarjous!